Tjänster

Som erfaren låssmed med ett komplett tjänsteutbud hjälper vi både privat- och företagskunder på Södermalm och andra delar av Stockholm med service som har med lås och nyckar att göra.

Låsöppningar

En av de vanligaste uppgifterna för en låssmed, som också är en tacksam och uppskattad arbetsuppgift, är att hjälpa till med låsöppningar. Om du förlorat dina nycklar och inte kommer in i hus eller lägenhet – eller om dörren gått i baklås och du blivit inlåst – behöver du naturligtvis hjälp snabbt. Hör av dig till oss så kommer vi snarast möjligt.

Vi använder specialiserade låssmedsverktyg och beprövad erfarenhet för att snabbt öppna låsta dörrar med minimal åverkan på dörren.

Låsbyten

En annan vanlig tjänst är reparation och utbyte av lås, för att höja säkerheten efter ett inbrott eller för att försäkringen ska gälla. Inbrott drabbar såväl privatpersoner som företag på Södermalm och vi åtar oss uppdraget oavsett kundtyp. Ett låsbyte behöver inte vara så dyrt som många tror, eftersom det många gånger räcker att byta ut cylindern.

I samband med att vi reparerar eller återställer ett lås kan vi se till att förbättra din befintliga lösning för att öka säkerheten och minimera risken för ytterligare inbrott. Vi gör en säkerhetsutvärdering där vi går igenom befintliga lås och låsanordningar, varpå vi föreslår eventuella åtgärder.

Uppgradera säkerheten

Många vänder sig till en låssmed först i en nödsituation, då t.ex. nycklarna till hemmet blivit borttappade eller stulna. Låsöppning och reparation är en tjänst vi mer än gärna utför, men vi kan även erbjuda kundanpassade och avancerade låssmedtjänster för att öka säkerheten i ditt hem eller företag permanent.

Exempelvis kan vi erbjuda installation av kodlås till mycket attraktiva priser. För en låg engångskostnad får du ett kodlås installerat och klart, som kan låsas upp med nyckel, plast-tack eller kod från utsidan, respektive vred eller öppningsknapp på insidan.

Kompletta låssmedstjänster

Låssmed Södermalm erbjuder även traditionella låsmedstjänster som kopiering av nycklar, olika typer av säkerhetsförbättrande åtgärder inklusive konsultation. Vi sätter alltid kunden i centrum och lämnar garanti på de arbeten vi utför och produkterna vi installerar. 

I korthet är vi ett säkert val när du behöver en låssmed på Södermalm. Vår servicebil är ständigt redo att rycka ut i nödsituationer, såväl som på mindre akuta uppdrag. Som kund hos oss är du garanterad ett trevligt bemötande och en kombination av högkvalitativa, professionellt utförda tjänster och lika högkvalitativa produkter från erkända tillverkare.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor om de tjänster vi tillhandahåller!

Hör av dig till oss när du behöver hjälp av en låssmed